# Lucruri…

↘ Viața e ca o călătorie cu autobuzul în care trebuie să oprești în diferite stații.Dar niciodată nu vei ști peste ce vei da. Dacă nu dai importanță și la lucrurile cele mai neimportante, nu le vei putea găsi pe cele importante. Viața te  învață că trebuie să mergi înainte, chiar dacă mergi mai încet sau mai repede.Trebuie să te adaptezi la fiecare situație pe care o întâlnești și trebuie să fii precaut la fiecare pas pe care îl faci. Viața e profesorul, iar noi suntem elevii.

Reclame

5 gânduri despre &8222;# Lucruri…&8221;

  1. Sa nu ajungem sa alergam dupa autobuz 🙂 Ai dreptate …stii cum era pe vremea lui Ceasca …era mai mult bun simt , cand in autobuz un tanar ceda locul unui bartan sau unei gravide sau barbatul ceda locul femeii …ai azi calatoria asta e mai dura …se calca lumea in picioare si preferi sa stai in coltul tau in picioare sau sa mergi pe jos chiar daca te trezesti mai devreme ( nu am explicat aici mersul cu bus-ul ) : intelegi tu 🙂

    • Da:D. Ai dreptate. Uneori cred că era mai bine înainte, chiar dacă erau și unele greutăți. S-a schimbat mult societatea, și încep să cred că s-au schimbat în rău.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s