# Cu un scop. . .

Cu toții ne-am născut cu un scop. Cu toții avem un rol important în această viața. Niciodată nu ar trebui să ne simțim inferiori sau diferiți, mândri sau egoiști.

În fiecare zi ar trebui să-i mulțumim Lui Dumnezeu că trăim, dar uităm, sau suntem prea mândri să o facem. Uităm că dacă n-ar fi El, noi nu am mai exista. Uităm că El este singurul care ne va primi cu brațele deschise, atunci când toți ne vor uita. El este singurul care ne iartă atunci când ne dăm seama că am greșit și regretăm cu adevărat. Și totuși, noi uităm de El. De ce? Această întrebare nu știu dacă-și va primi răspunsul.

Știi ce e urât la noi oamenii? Că uneori când dăm de greu, vrem să renunțăm la viața noastră pentru că ni se pare că nu suntem capabili să depășim acel moment greu. Și totuși noi putem! Atâta timp cât Dumnezeu ne este alături, noi putem.

Reclame

4 gânduri despre &8222;# Cu un scop. . .&8221;

  1. B' zice:

    Cred că greutățile trebuie să le primim ca noi experiențe și ca modalități de autudescoperire de aceea în nici un caz nu trebuie să lăsăm minile în jos.

  2. Acum ceva timp am spus cuiva: Oare de ce oamenii nu ar iesi si aprinda lumanari la cer sa multumeasca, sa nu ceara? De ce nu au curajul asta? Oamenii sunt lasi, isi pierd crezurile usor, pana si iubirea ii sperie pe cei slabi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s