#La persoana a III-a…

Își trase jeanșii negri mulați pe ea. Apoi își îndreptă privirea spre cămașa ei preferată de culoare roșie. Și-o trase ușor pe ea și-i încheie nasturii de aceeași culoare. Cămașa stătea mult mai bine pe ea acum. Decolteul în V adânc îi scoteau în evidență formele. Iar roșul acela îi scoatea în evidență ochii verzi strălucitori, care acum păreau mai fericiți ca niciodată.

Își apăsă picioarel goale pe podeaua rece și se îndreptă către măsuța ei cu machiajuri. Nu-i plăcea să se machieze, dar acum simțea nevoia să o facă. Simțea că trebuia să pară o altă persoană, o persoană care a uitat de ce s-a întâmplat și care era mai puternică decât părea.Își pudră puțin obrajii dându-și un aer de copiliță inocentă căruia i se făcuseră complimente. Folosi un rimel pentru a-și alungi genele și apoi le flutură puțin spre persoana din fața ei. Pentru că persoana din fața ei nu era ea, era altcineva. Un cineva care părea încrezător, curajos și perfect.

Se ridică și ieși în hol unde o așteptau pantofii ei negri. Ieși afară și-și potrivi un zâmbet pe buze.

Acum, trecea pe lângă oameni a căror privire spunea -Cine-i asta?- – Ia te uită!- -Cine-ar fi crezut că ar ajunge așa?-. Nu mai erau aceleași privi miloase care îi ziceau cu ceva timp în urmă -Săraca, dacă a fost așa de proastă ce să-i faci?- -Mai are tupeu să iasă și din casă?-.

Și-a alungat acele gânduri din minte și lacrimile care-i împânzeau ochii.

Acum mergea încrezătoare, fără să-i pese de ce spuneau alții. Acum mergea cu capul sus zâmbind la comentariile lor, trecând mai departe ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic -cu toate că s-au întâmplat atâtea-.

Acum era alta. El o schimbase.

 

-să nu ai încredere în nimeni și să-i suspectezi pe toți-

4 gânduri despre &8222;#La persoana a III-a…&8221;

  1. Lumea asta e atat de otravitoare ca se otraveste pana si pe ea singura. E plina de egoism si scarba. Uneori te temi sa nu iti murdaresti pantofii, asta daca esti o persoana care ii indrageste:dar, observi ca ai ajuns cu ei deja distrusi acasa. Nu mai spun de ceea ce are viata. Ar fi in stare sa se foloseasca inca de metodele medievale ca sa scape de tine sa poata atinge si simti ce ai simtit tu. Lumea asta trebuie infruntata cu curaj nu cu teama pentru ca se sperie de curaj, ca un mort de lumina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s