#Spectatorii.

Oricât de mult încerci nu poți să scapi de gura lumii. Te vor judeca fără să te cunoască și vor comenta de fiecare dată.

Cu cât încerci să nu ieși în evidență, cu atât mai mult vei ieși, deoarece ”spectatorilor” nu le scapă nimic. Sunt ca niște animale cărora le place prada tânără, firavă și ”timidă”.

Viața e ca o scenă de teatru, unde spectatorii care te privesc devin comentatori și ”judecători”; unde tu încerci să faci ceea ce te face fericită și să stai cât mai departe de gura spectatorilor. E greu, dar nu imposibil.

Acei spectatori, numiți oameni, uită că la rândul lor pot deveni din prădători, pradă, dar nu le pasă. Ei comentează deoarece se cred perfecți, chiar dacă nu e așa. Motivul adevărat e că sunt invidioși că tu ai găsit ”ușa” spre fericire.

Dacă animalele ar putea vorbi, ar fi dezgustate de comportamentul oamenilor. Uneori ai zice că oamenii sunt defapt animalele, iar animalele sunt oamenii. E foarte ciudat, dar e adevărat.

Uneori trebuie să alegi din a fi judecat sau a fi ”judecător”.

 

Eu cred că mai bine e să fii judecat decât să faci parte din comentariile invidioase ale oamenilor.

 

7 gânduri despre &8222;#Spectatorii.&8221;

  1. Ia mai trimitei la plimbare pe spectatorii asta. In devinitiv tu detii scena esti femeia speciala. Deci nu ar trebui nici sa ii bagi in seama. Doar pe cei care te sustin. Aceea merita. Sunt invidiosi si nu au pic de vointa in ei sa se iubeasca sa traiasca viata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s