#O viață nouă…

Renunțând la el, a renunțat la toate visele pe care și le făcuse, la toate planurile… Să renunți la ceva ce-ți place, e ca și cum ai renunța la viață. Dar pentru a-ți putea continua viața, trebuie să mai iei și decizii de astea.

Persoanele vin și apar in viața ta și de obicei când pleacă iau ceva din tine, deoarece te atașezi de unii oameni fără să-ți dai seama, și când realizezi asta, e prea târziu, pentru că ei te-au rănit deja.

Viața e grea, dar devine și mai grea când vezi că nimic nu îți iese cum vrei tu.Și așa era viața ei, plină de lucruri care nu se îndeplinesc, lovituri și prieteni falși.

Încetase să plângă, pentru că descoperise că erau lucruri mai rele în viață din cauza cărora vei plânge. Dar nu putea să uite, mai ales că ținuse enorm la el. Nici nu putea să descrie în cuvinte cât de mult ținuse, defapt, cât de mult ține la el…

-Da! Am recunoscut-o și pe asta! La naiba…

 

Anunțuri

Un gând despre &8222;#O viață nouă…&8221;

  1. Lexy zice:

    E valabil si in cazul oportunitatilor, si nu cred ca rana aceea se va reface vreodata, indiferent de lacrimile pe care le va pierde in favoarea sa. Nici chiar atunci cand gasesti un lucru asemanator cu cel pe care l-ai pierdut. Nu e niciodata la fel, din pacate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s