#Nimicuri.

– Vreau să spun stop! Vreau să pot opri acești oameni profitori, care nu știu altceva să facă decât să se joace! Și totuși pe aceste persoane le iubim cel mai mult. De ce? Pentru că e acel ceva, acea indiferență a lor care te determină să nu renunți la ei.

– Uneori mă simt captivă în propriul meu corp. Sunt momente când mă închid în gândurile mele și nimeni sau nimic nu mă poate scoate de acolo.Intru într-o stare de melancolie. Motivul? Păi uneori prefer să zâmbesc decât să plâng și așa ajung să existe momente în care toate să se adune și să ”explodez” dintr-odată. Aș vrea să nu mai fiu așa de confuză

– Să fii fericit? Ce înseamnă asta? Eu chiar nu știu să răspund, pentru că viața e cam așa: acum îți merge bine, iar în momentul următor totul se schimbă. Ești fericit, ok! Dar pentru cât timp? Nimic nu durează o veșnicie, nici viața nu durează atât. Te naști, trăiești dacă mai apuci să o faci în adevăratul sens al cuvântului, și mori.

– Viața te face să trăiești anumite momente cu un motiv: vrea să te ajute; cu toate că uneori te ajută printr-un mod mai dureros.

beauty-girl-long-hair-dress-leaves-autumn-nature-photo-wallpaper-1920x1200

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s