#Una peste alta.

– M-am săturat să mint în legătură cu faptul că mă simt bine și că nu am nevoie de nimic! Am nevoie ca orice om. Am vise, dorințe și speranțe. M-am săturat să mi se fure ce-i al meu și eu să mă prefac că sunt ok. Nu sunt ok deloc! Urăsc oamenii care nu pot să își facă propriile vise și le destramă pe-ale celorlalți. Viața voastră e atât de plictisitoare de vă interesează ce fac eu?

– Și chiar nu știu de ce încă mai visez la unele lucruri care știu că nu se vor împlini niciodată. Dar așa suntem noi oamenii, visăm la lucrurile pe care nu le putem avea și ignorăm ceea ce ni se oferă.

– În minte mi-ar rămas întipărit zâmbetul lui, pe haine parfumul lui, iar în inimă chipul lui. Cum voi putea să uit aceste lucruri care îmi fac pielea de găină? Cum aș putea să uit tot ce a fost între noi?

– O a doua șansă? Mulți tânjesc după ea, chiar și eu. Dar oare ce înseamnă cu adevărat? Chiar o primim sau trebuie să ne împăcăm cu gândul că atunci când dai cu piciorul la ceva, acel lucru nu se mai întoarce?

– Viața m-a învățat să nu renunț niciodată, chiar și atunci când toți sunt împotriva mea. De obicei lucrurile îți ies când nimeni nu are încredere în tine. Cel mai bun profesor nu e cel de la școală, pentru că el nu te pregătește pentru ce e după ce termini școala; cel mai bun profesor este însuși viața care prin loviturile ei, îți arată că nu trebuie să-ți pese de problemele altora, pentru că lor nu le pasă de ale tale.

– Spune lucrurile pe care vrei să le zici la timp, altfel vei avea regrete.

– În viață trebuie să știi să și pierzi.

– Aș putea să-l uit, dar nu vreau.

 

 

– ‘You want what you can’t have. ‘ – Eminem

– ‘Sunt oameni răi, care vor să-ți pună piedici, la fiecare pas, se roagă să te-mpiedici!’ – Krem

603183_399908366758906_1005080492_n_large

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;#Una peste alta.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s