Ea și singurătatea.

Totul are un început

Fiecare om are un mod diferit de a-și transmite gândurile sau sentimentele. Sunt două categorii de persoane: 1) există  persoane care reușesc să transforme tot ce gândesc în cuvinte sau fapte – persoanele cărora nu le este frică de ce va spune lumea. Cu toții cred că ne dorim să fim așa. Să nu ne pese ce cred alții despre noi, să avem puterea de a ne exprima înainte de a pierde ce iubim… Și 2) persoanele tăcute, care de obicei au multe de spus, doar că nu știu cum să se facă auzite. Acei oameni care au un zâmbet forțat pe față și în a cărori ochi se citesc tristețea. Cei care ascultă părerile altora, sunt atente la fiecare mișcare a celorlalți, studiindu-i, dar care trăiesc întotdeauna cu teama că orice vor spune, vor fi judecați.

Eu personal, mă regăsesc în a doua categorie. Sinceră să fiu, nu știu cum am ajuns așa. Privind în urmă nu pot să realizez când, cum și unde s-a produs această schimbare. M-am pierdut undeva printre minciuni, iubiri neîmpărtășite, inimi frânte, prieteni fățarnici și zâmbete false. Și m-am ales cu cea mai bună prietenă care nu mă va părăsi niciodată: singurătatea. Cu toate că nu toți o recunoaștem, ea trăiește în noi. Este prezentă la fiecare pas pe care-l facem. Ea este cea care în fiecare seară înainte de a adormi te pune pe gânduri – singura care-ți este alături atunci când toți te părăsesc.

Când ești copil lumea ți se pare bună, colorată și frumoasă. Poți să vezi bunătatea și frumusețea în orice lucru. N-ai nevoie de motive să zâmbești. Nu te simți singur, pentru că știi că în toată lumea asta cineva sigur te iubește. Cel mai frumos sentiment din lume, să simți că ești iubit. De aceea, când ai toate acestea, celelalte lucruri nu mai sunt importante. Atunci lumea este doar spectacolul de pe scenă – tu vezi doar ce vor ei ca să vezi.

Dar când crești, totul se schimbă. Lumea devine ca un film trist, vechi, alb-negru. Te intrebi ce se schimbă? Păi, persoanele care le considerai bune, se transformă în oameni ignoranți și însetați de a judeca orice din jurul lor. Și atunci, începi să cunoști lumea din spatele cortinei.

De acum înainte ești pe cont propriu.

iuio

Reclame

6 gânduri despre &8222;Ea și singurătatea.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s