Pentru toți cei care vin și pleacă.

Cu toții am avut (sau încă avem) în viața noastră persoane care ne-au schimbat părerea despre oameni în general. Acea persoană care printr-un singur cuvânt îți lumina ziua.

 

Încă îmi amintesc când am întâlnit-o și pot spune că din acel moment știam că viața mea se va schimba.

Era genul de persoană care mă aducea cu mintea înapoi pe pământ atunci când vedea că o iau razna. Îmi plăcea că mă asculta, fără ca eu măcar să vorbesc. Aveam o legătură specială, și o iubeam ca o soră. Felul ei de a fi – mereu cu zâmbetul pe buze – mă făcea să o invidiez; dar în timp am învățat să mă bucur de acea calitate a ei care o făcea atât de deosebită de persoanele pe care le cunoșteam.

Am râs, am plâns, am tăcut.

Am făcut de toate într-un timp așa de scurt, pentru că, toate au un sfârșit. Nu-i așa?

Eu eram genul de persoană care nu știa cum să fie (nici acum nu știu, încă nu mi-am găsit locul) și de aceea alungam persoanele de lângă mine cu toate că nu vroiam. Și vine un moment în viața noastră când ne gândim la toate persoanele care au fost în viața noastră și ne întrebăm: Unde am greșit?  Dar nu putem da un răspuns anume, pentru că altfel am vrea să ne întoarcem în timp și să reparăm greșeala. Vrem o a doua șansă, dar știm foarte bine că lucrurile nu pot fi luate de la început; undeva, s-a fisurat ceva ce nu poate fi reparat.

Dar, un lucru bun din toate astea, este faptul că în acel moment de răscruce din viața ta, te gândești la acele persoane și într-un fel îți recapeți puterile.

Eu mă gândesc mai tot timpul la tot ce se schimbă în viața mea, pentru că în fiecare zi se întâmplă ceva nou.

Uneori tânjesc după ce am pierdut, cu toate că știu că nu o să pot recupera. O parte din noi pleacă odată cu ceea ce pierdem.

Întotdeauna să fii înconjurat de oameni care te iubesc, dar niciodată să nu depinzi de ei, deoarece nu știi când vine acel moment și te părăsesc.

gg

Reclame

7 gânduri despre &8222;Pentru toți cei care vin și pleacă.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s