Ce te face fericit/ă?

Cel mai greu lucru de făcut când vine vorba de propria persoană, este să te înțelegi. Nu cred că există cineva care să fi reușit asta; cred că e imposibil pentru cineva care în fiecare zi încearcă lucruri și sentimente noi să înțeleagă cu adevărat de ce în anumite situații acționează într-un fel și în alte situații face cu totul altceva.

De curând am realizat că trebuie să știi ce te face fericită, pentru că dacă nu afli ce te face să te simți ca și cum ai fi în al nouălea cer, ratezi viața.

Nu știu dacă mulți știm ce ne face cu adevărat fericiți.

Eu una, nu știu.

Într-adevăr, sunt lucruri care mă fac să mă simt bine, dar acel sentiment nu este deloc asemănător cu fericirea. Dar până la urmă, nu știu exact cum se simte atunci când ești cu adevărat fericit.

 

P.S.: Tu știi?

large-1

Reclame

6 gânduri despre &8222;Ce te face fericit/ă?&8221;

  1. Întrebarea nu este „ce te face fericit?” ,ci „Cine te face fericit?”. Știu că se presupune că atunci când îți pui fericirea în mâinile cuiva o să ți-o rupă în bucăți și o să dea cu ea de pământ. Dar cu toții avem o persoană,care chiar dacă face așa ceva,noi ne vom apleca,vom lua bucățelele și le vom pune înapoi în mâinile acelei persoane,pentru că este uman.

  2. Deseori sunt fericita 🙂 viata e minunata, priveste in jur, e minunat, ca suntem sanatosi, ca soarele rasare din vapaia lui rosiatica si pentru minunatul dar ce l-am primit, fiind alesi sa avem viata! Sarbatori fericite si tot ce e mai bun sa ti se intample 🙂 !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s